Organizări evenimente corporate, sociale şi private

"Creăm împreună pas cu pas momente de neuitat"

   

             ABC Events Production SRL se ocupă de evenimente de afaceri şi sociale (nunţi, botezuri,petreceri, etc.) precum şi de alte adunări sociale. Deoarece satisfacţia clientului este pe primul loc pentru noi, suntem mereu concentraţi pe dorinţele dvs., astfel încât evenimentul dvs. să fie un succes. În funcţie de eveniment, noi putem recomanda şi furniza locaţia perfectă şi putem crea un program de divertisment întotdeauna adecvat şi de bun gust.

 

 

 

ABC Events Production înseamnă creativitate, originalitate, pasiune, dinamism.

 

    

   Profesionalismul şi ideile noastre, îmbinate cu dorinţele dumneavoastră vor crea întotdeauna evenimente de neuitat.

    Unele persoane cred că folosirea unei agenţii de organizări evenimente este doar un cost care nu este necesar. Dar, în realitate, angajarea unei firme profesioniste vă poate micşora costurile şi salva preţiosul timp. Ştim să valorificăm tot ceea ce este mai frumos şi preţios în viaţă, de aceea dorim să vă bucuraţi de fiecare moment al evenimentului pe care îl trăiţi, fără să aveţi grija vreunui amănunt. Aici intervine ABC Events Production pentru a te ajuta. Calitate. Eleganţă. Bun gust. Preţuri accesibile.

   Toate momentele speciale din viaţa ta ocupă un loc important în amintirea frumoşilor paşi parcurşi şi trăiţi în această lume. Fie că este vorba de evenimente de tip corporate, business, frumoasa nuntă, emoţionantul botez al primului tău copil, o petrecere de neuitat în atmosfera caldă al prietenilor tăi sau primul zâmbet al primei petreceri pentru copilul tău sau al prietenilor şi al colegilor, noi suntem noua viziune pentru realizarea trăirilor unice din viaţa ta, oriunde îţi doreşti, în orice loc din ţară sau de peste hotare, în orice clipă din zi şi din noapte, oricum îţi imaginezi, noi îţi stăm la dispoziţie oricând, creând pentru voi, experienţe şi clipe de neuitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce să ne alegeţi?

 

 

     Avem abilitate organizaţională, atenţie la detalii, nervi de oţel, capacitate de a lua decizii, capacitate de a comunica, avem creativitate, flexibilitate, tact si...ne plac oamenii. Toate aceste atuuri ne fac să devenim echipă cu tine ca să realizăm împreună, oferind consultanţă pas cu pas, visele şi momentele unice ale evenimentului. Nu avem limite in a crea şi realiza visele şi fanteziile în organizarea evenimentului de a fi unic şi de a te putea bucura împreună cu invitaţii tăi.

 

    Echipa noastră de organizatori experimentaţi vă poate coordona evenimentul astfel încât să vă puteţi bucura de fiecare moment al zilei cu pricina, fără a avea nici un stres.

 

Despre noi